Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту
    (2020-11) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
    Показано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональні напівфабрикати для збагачення спеціальних харчових продуктів для військовослужбовців
    (2019) Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено функціональні напівфабрикати спеціального дієтичного призначення підвищеної енергетичної та біологічної цінності, що дозволяють збагатити харчовий раціон військовослужбовців повноцінним білком, вітаміном С та β-каротином. Functional semi-finished products of special dietary use of high energy and biological value have been developed, which allow to enrich the diet of servicemen with full protein, vitamin C and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Напівфабрикати для збагачення харчових продуктів для військовослужбовців
    (2019) Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено рецептури напівфабрикатів для збагачення харчових продуктів для військовослужбовців. Проведено органолептичну оцінку отриманих композицій та розраховано їх енергетичну цінність. Formulations of semi-finished products for food enrichment for servicemen have been developed. Organoleptic evaluation of the obtained compositions was performed and their energy value was calculated.