Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Функціональні напівфабрикати для збагачення спеціальних харчових продуктів для військовослужбовців(2019) Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено функціональні напівфабрикати спеціального дієтичного призначення підвищеної енергетичної та біологічної цінності, що дозволяють збагатити харчовий раціон військовослужбовців повноцінним білком, вітаміном С та β-каротином. Functional semi-finished products of special dietary use of high energy and biological value have been developed, which allow to enrich the diet of servicemen with full protein, vitamin C and β-carotene.Документ Напівфабрикати для збагачення харчових продуктів для військовослужбовців(2019) Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено рецептури напівфабрикатів для збагачення харчових продуктів для військовослужбовців. Проведено органолептичну оцінку отриманих композицій та розраховано їх енергетичну цінність. Formulations of semi-finished products for food enrichment for servicemen have been developed. Organoleptic evaluation of the obtained compositions was performed and their energy value was calculated.Документ Використання кореня імбиру у розробленні безалкогольних напоїв функціонального призначення(2014) Гойко, Ірина ЮріївнаОдин із основних напрямів розроблення функціональних напоїв - збагачення їх функціональними інгредієнтами. На сьогодні спостерігається стійка тенденція використовувати в якості збагачувачів рослинну сировину, в тому числі пряно-ароматичну. One of the main directions of development of functional beverages - enriching their functional ingredients. Today there is a steady trend used as a dresser plant material, including aromatic.