Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання нетрадиційної сировини для отримання та розширення асортименту соусів оздоровчого призначення(2024) Голота, Олексій Олександрович; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаПерспективною нетрадиційною доступною пряно-ароматичною сировиною з високими антиоксидантними властивостями є гісоп лікарський (Hyssopus officinalis L.) та листя чорної смородини (Ribes nigrum L.).Документ Використання ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення(2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Голота, Олексій ОлександровичУкраїна має значний потенціал для виробництва оздоровчих харчових продуктів завдяки своїм природним багатствам. Метою даної роботи є розроблення соусу оздоровчого призначення з використанням ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини