Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Ягоди тибецького барбарису як перспективна сировина для виробництва варених ковбас(2015) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я ГригорівнаОднією з головних умов функціонування організму людини у відповідності до теорії раціонального та збалансованого харчування, яка прийнята в міжнародній практиці, є обов’язкова наявність у раціоні харчування біологічно-активних речовин. Одним із основних джерел біологічно-активних речовин є плоди, ягоди, овочі, продукти їх переробки та функціональні продукти з їх використанням. One of the main conditions for the functioning of the human body according to the theory of rational and balanced diet, which is adopted in international practice is necessary to have in the diet of biologically active substances. One of the main sources of biologically active substances are fruits, berries, vegetables and their products and functional foods with their use.Документ Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів(2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаДоведено перспективність використання м’яса з дієтичними властивостями (індюшатина, кролятина, курятина, телятина та інше), а також біологічно активних речовин (харчові волокна), які при введенні в м’ясний продукт надають йому дієтичних, оздоровчих та лікувально-профілактичних властивостей. It has been proven prospects of using meat from dietary properties (turkey meat, rabbit, chicken, beef, etc.) as well as biologically active substances (dietary fiber), which when injected into the meat product give him medical properties .Документ Розробка рецептур низькокалорійних м’ясопродуктів(2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаРозроблена технологія виготовлення м’ясних продуктів з хітозаном , яка підвищує якість, харчову та біологічну цінність готових виробів. Was developed technology of meat products with chitosan, which increases the quality, nutritional and biological value of finished products.