Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Використання рослинної сировини у технології м'ясомістких смажених ковбас
    (2018) Ришканич, Роман Олександрович; Малярчук, Ольга; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Дефіцит харчового білка і унікальні властивості соєвих білків в поєднанні з економічною ефективністю їх застосування висунули ці білки на одне з перших місць серед замінників м'яса і білкових інгредієнтів при виробництві м'ясних продуктів. The deficiency of dietary protein and the unique properties of soy protein, combined with the cost-effectiveness of their application, have pushed these proteins to one of the first places among meat and protein substitutes in the production of meat products.