Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології соусів для рибних консервів із товстолобика білого
    (2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі наведено аналіз кінетики процесу ферментативного гідролізу консервів із товстолобика із додаванням розроблених томатних соусів показав. Отримані результати підтверджують, що кращою перетравністю володіють консерви із білого товстолобика із додаванням розроблених томатних соусів, що пояснюється підвищеним вмістом в них органічних кислот та харчових волокон, що в свою чергу дозволяє розширити асортимент консервів із рибної сировини та отримати продукт із високою харчовою цінністю. The analysis of the kinetics of the process of enzymatic hydrolysis of canned carp with the addition of developed tomato sauces showed. The obtained results confirm that the best digestibility is canned from white silver carp with the addition of developed tomato sauces, which is explained by the increased content of organic acids and dietary fiber, which in turn allows to expand the range of canned fish and to obtain a product with high nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види збагачувачів з каротиновмісної сировини.
    (2018) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного перероблення гарбузу, можна отримати два каротиновмісні продукти – концентрований сік та пасту з гарбузових вичавок. Концентрований гарбузовий сік додавали до соковмісних продуктів, соусів та топінгів. Отриману пасту додавали до кондитерських виробів, ікри та паштетів. As a result of the complex processing of the pumpkin, you can get two carotene-containing products - concentrated juice and pumpkin husks pasta. Concentrated pumpkin juice was added to juice-containing products, sauces and topings. The resulting paste was added to confectionery, caviar and paste.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан ринку рибної продукції в України
    (2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Василів, Володимир Павлович
    В роботі розглядається сучасний стан рибної продукції в Україні. Динамічний розвиток рибної промисловості потребує докладання сили методичної роботи всіх учасників ринку ланцюга від поставок до роздрібної реалізації, законодавчих і виконавчих органів, засобів масової інформації. The paper considers the current state of fish products in Ukraine. The dynamic development of the fishing industry requires the application of the methodological work of all market chain participants from supply to retail, legislative and executive bodies, and the media.
  • Ескіз
    Документ
    Огляд ринку рибної продукції в Україні
    (2019) Гордієнко, Оксана Володимирівна; Чиженко, Максим Костянтинович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглядається сучасний стан рибної продукції в Україні. Динамічний розвиток рибної промисловості потребує докладання сили методичної роботи всіх учасників ринку ланцюга від поставок до роздрібної реалізації, законодавчих і виконавчих органів, засобів масової інформації. The paper considers the current state of fish products in Ukraine. The dynamic development of the fishing industry requires the application of the methodological work of all market chain participants from supply to retail, legislative and executive bodies, and the media.