Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологія напоїв на основі сироватки, отриманої осадженням білків молока ягідним коагулянтом
    (2017) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна
    Отримані дослідження дозволили розробити технологічну схему виробництва кисломолочного напою на основі знежиреного молока та забарвленої сироватки з концентратом молочного білка Promilk 702 B, що передбачає стандартні етапи виробництва кисломолочних напоїв з додатковими технологічними операціями підготовки концентрату білка та сироватко-молочної суміші. The obtained research allowed to develop a technological scheme for the production of skimmed milk drinks based on skim milk and colored whey with Promilk 702 B milk protein concentrate, which involves the standard stages of production of sour milk drinks with additional technological operations of preparation of protein concentrate and whey and milk mixture.
  • Ескіз
    Документ
    Натуральні ароматизатори для напоїв з молочної сироватки
    (2011) Красуля, Олена Олександрівна; Красуля, Марія Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна
    Проведені наукові дослідження показали, що для отримання напоїв на основі молочної сироватки з рослинними інгредієнтами з якісними органолептичними і фізико-хімічними показниками, доцільно вносити вище вказані натуральні ароматизатори наступного асортименту: кріп – елітний аромат, пряний лимон, лимона фантазія в кількості 0,015…0,03 % від маси готового продукту. Past research has shown that for beverages based on whey with herbal ingredients of high quality organoleptic and physico-chemical parameters, it is advisable to make the above mentioned natural flavors following range: dill - luxury flavor, spicy lemon, lemon imagination in an amount of 0.015 ... 0 03% by weight of the finished product.