Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження основних підходів захисту веб орієнтованих інформаційних систем(2022) Власенко, Лідія Олександрівна; Грибков, Сергій ВіталійовичЗа результатами дослідження було виділено основні підходи захисту веб орієнтованих інформаційних систем, які доцільно використовувати при створенні, удосконаленні та супроводі сучасних веб орієнтованих корпоративних систем, що відповідають сучасним тенденціям розвитку Індустрії 4.0Документ Веб-портал для організації масових заходів(2019) Мушка, Андрій Олексійович; Грибков, Сергій ВіталійовичРобота присвячена створенню веб-порталу для організації заходів. Веб-портал забезпечить як комерційні пропозиції, так і пошук подій для відвідування за різними показниками, а саме: ціна, напрямок, організатори, виконавці тощо. The work focuses on the creation of the Web-portal for organizing events. The Web-portal will provide both commercial offers and the search for events to visit on various indicators, namely: price, direction, organizers, performers etc.Документ Дослідження і створення веб-орієнтованої СППР при управлінні розвитку компанії ТОВ «Доктор Філін»(2018) Балашева, А. М.; Грибков, Сергій ВіталійовичСтратегічною метою дослідження є моделювання та створення веб-орієнтованої СППР для поліпшення системи управління розвитком підприємства для надання медичних послуг на прикладі «Доктор Філін». The strategic aim of the study is to simulate and create a web - based DSS to improve the system of management of the development of the enterprise for the provision of medical services on the example of “Doctor Filin”.Документ Створення інформаційної системи підтримки управління виробництвом макаронних виробів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Ольшевська, Марія АндріївнаВ роботі запропоновано використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу. Ефективність використання модифікованих нейронних мереж для планування виробничого процесу з виготовлення макаронних виробів є виправданою, оскільки воно здійснюється на основі вже відомих потреб споживачів у відповідній продукції та виробничих потужностей підприємства. The work proposes the use of modified neural networks for planning the production process. The effectiveness of the use of modified neural networks for planning the manufacturing process for the manufacture of macaroni products is justified, since it is carried out on the basis of already well-known needs of consumers in the corresponding products and production capacities of the enterprise.Документ Сегментація за сферою діяльності українських компаній які впроваджують Бітрікс24(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Пуник, Т. О.В роботі проведено аналіз інформації по впровадження та використання CRM системи Бітрікс24. Використання CRM-систем є невід’ємною вимогою реалій сучасного бізнесу, коли йде боротьба за кожного клієнта. CRM дозволяє більше ніж на 30% збільшити кількість продажів без розширення штату та збільшити лояльність клієнтів, що, в свою чергу, призводить до зростання бізнесу та прибутків. The analysis of the information on implementation and use of CRM system Bitrix 24 is carried out. The use of is an integral requirement of the realities of modern business, when there is a struggle for each client. CRM allows you to increase sales by more than 30% without expansion and increase customer loyalty, which in turn leads to increased business and profits.Документ Використання інструменту SAS для аналізу даних збережених в хмарі(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Балашева, А. М.В результаті використання технології SAS було виявлено унікальний гібридний підхід, що поєднує застосування правил, виявлення аномалій, інтелектуальні моделі і аналітику на основі соціальних мереж, з більш високою точністю і високою продуктивністю передбачати ймовірність шахрайства.The use of SAS technology has revealed a unique hybrid approach combining the application of rules, detection of anomalies, intellectual models and social networking analytics, with higher accuracy and high performance anticipate the possibility of fraud.Документ Розробка інформаційної системи для формування рецептур та підтримки якості морозива та заморожених десертів(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Бреус, Наталія МиколаївнаВ роботі запропоновано та апробовано створену інформаційну систему, яка може бути застосована у виробничих умовах для розрахунку рецептур і управління якістю морозива різної жирності та заморожених десертів. Основною задачею є визначення оптимальних співвідношень між патокою різного ступеню оцукрювання. In the work proposed and tested the created information system, which can be applied in the production conditions for the calculation of recipes and quality management of ice cream of different fat content and frozen desserts. The main task is to determine the optimal relationship between the puck of different degrees of burning.Документ Організація ефективного виконання робіт при потоковому виробництві на ТОВ «Слобожанський бекон»(2018) Грибков, Сергій Віталійович; Фурта, Олена ОлександрівнаВ роботі запропоновано для підвищення якості планування використання програмного засобу MS Project на ТОВ «Слобожанський бекон».The paper proposes to improve the quality of the planning of using the MS Project software on TOV «Slobozhansky Becon».Документ Огляд ігрових рушіїв для створення інформаційних систем(2015) Каріка, Євгеній Вікторович; Грибков, Сергій ВіталійовичАвторами було досліджено три популярні рушії, а саме Unity, Unreal Engine, Source Engine. Досліджені рушії можна використовувати безкоштовно в не комерційних цілях, що відкриває великі можливості перед науковцями для візуалізації протікання модельованих процесів. The authors investigated three popular engines such as Unity, Unreal Engine, Source Engine. Researched drives can be used for free in non commercial purposes, which opens great opportunities for scientists to visualize the flow of simulated processes.Документ Розробка та дослідження системи підтримки прийняття рішень для макаронного виробництва(2012) Загоровська, Лариса Григорівна; Грибков, Сергій Віталійович; Олійник, Ганна Вікторівна