Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Економічні засади управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі
    (2017) Григорців, Михайло Володимирович; Труш, Юлія Леонідівна
    Ринковій економіці характерний стан активної конкуренції на глобальних ринках товарів і послуг. Витримати зростаючої конкуренцію можуть тільки ті підприємства, які пропонують споживачам за лояльну ціну товари і послуги вищої якості. Для економіки України характерна складність процесів розвитку ринкових відносин. В умовах конкурентного середовища ринку, підприємства всіх видів діяльності повинні орієнтуватися на споживача і збільшення виробництва якісних товарів і послуг. Висока якість продукції є одним з головних факторів успіху суб'єктів харчової промисловості та засобом забезпечення їх економічної ефективності.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості продукції на підприємствах харчової промисловості
    (2017) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович
    Питання удосконалення системи управління якістю продукції, безпосередньо пов’язані із проблемою необхідності пропозицій напрямків, які б впливали на покращення функціонування системи якості, від чого в свою чергу і залежить висока якість виробленої продукції. The improvement of quality management directly related to the problem areas need proposals that would affect the improvement of the system of quality, from which in turn, depends on high quality products.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю продукції на підпримствах харчової промисловості
    (2017) Григорців, Михайло Володимирович
    Дослідження якості як важливого резерву збільшення прибутку роботи на підприємствах харчової промисловості, ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції, потребує оцінки ефективності заходів з метою удосконалення функціонування системи управління якістю продукції. Але існуючі підходи до оцінки ефективності заходів для удосконалення управління якістю продукції не вирішують всіх методичних питань. Research quality as an important reserve increase profits of the food industry, production efficiency and product competitiveness needs to assess the effectiveness of measures to improve the system of quality control. But existing approaches to evaluating the effectiveness of measures to improve quality control not solve all methodological issues.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення моделі системи управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
    (2017) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович
    Управління якістю готової продукції – багатоаспектне питання, розв’язок якого передбачає застосування комплексного підходу до вирішення задач щодо забезпечення належної якості продукції. Результати проведених досліджень вказують на наявність суттєвих втрат від браку та низької якості продукції на підприємствах харчової промисловості. Дослідження цієї проблеми й розробка методичних прийомів удосконалення системи управління якості продукції є актуальним питанням в умовах сучасного економічного світу. Quality control of finished products - Multi-question solution which provides a comprehensive approach to solving problems concerning the assurance of product quality. The studies indicate the presence of significant losses from lack and poor quality products to the food industry. The study of the problem and develop instructional techniques improving product quality management system is a key issue in today's economic world.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю продукції, яка не відповідає вимогам системи менеджменту якістю
    (2016) Григорців, Михайло Володимирович
    У зв’язку з інтеграційними процесами, які відбуваються в Україні, вимоги до якості продукції постійно зростають. Виробництво продукції із дотримання вимог стандартів дає можливість вітчизняним підприємствам розширювати ринок їх продажу. Тому на сьогодні актуальною темою залишається управління продукцією, яка не відповідає вимогам системи управління якістю. Ефективне вирішення та уникнення такої проблеми зменшує фінансові витратами та забезпечує хорошу репутацію про продукцію серед споживачів, і як наслідок підвищує конкурентоспроможність підприємства. Тому дане питання постійно знаходиться в центрі наукових експериментів, які вирішують вчені різних категорій. Due to the integration processes taking place in Ukraine, production quality requirements are increasing. Production of non-compliance with standards enables domestic companies to expand their market sales. So today is a hot topic of management products that do not meet the requirements of the quality management system. Effective solution to avoid such problems and reduce financial costs and ensures a good reputation among consumers about products and consequently increases the competitiveness of enterprises. Therefore, this issue is always at the center of scientific experiments that address different categories of scientists.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення маркетингової політики підприємств хлібопекарської галузі
    (2016) Григорців, Михайло Володимирович; Труш, Юлія Леонідівна
    Важливим напрямом підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств хлібопекарської галузі є удосконалення маркетингової політики, що включає широку діяльність у практиці ринку товарів, послуг та здійснюється в цілях стимулювання збуту товарів, розвитку і прискорення обміну, на благо кращого задоволення споживачів й отримання прибутку. An important area of improving the competitiveness of companies in the baking industry is to improve marketing strategy, which includes extensive work in the practice of market goods and services made in order to stimulate sales of products and acceleration of the exchange to the benefit of better customer satisfaction and profit.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції розвитку підприємств рибництва в Україні
    (2015) Григорців, Михайло Володимирович; Нишук, Мирослава Олександрівна
    Компанія з аналізу інвестицій, що займається управління активами Horizon Capital (Horizon Capital) свідчила про інвестиційну привабливість ринку риби та рибної продукції, оскільки 90% цієї продукції імпортується, а ринок зростає, оскільки рівень споживання риби в Україні на 30% нижче для середньостатистичного європейця. Investment Analysis industries held asset management company Horizon Capital (Horizon Capital) testified about the investment attractiveness of the market of fish and fish products, as 90% of these products are imported, and the market is growing, because the level of fish consumption in Ukraine is 30% lower for the average European.
  • Ескіз
    Документ
    Комплекс заходів для удосконалення системи управління якістю продукції
    (2015) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович
    Дослідження діяльності підприємства хлібопекарської галузі в Україні показали, що основними напрямками підвищення функціонування системи управління якістю продукції є удосконалення її складових. Виходячи з основних проблем в напрямку підвищення ефективності функціонування системи управління якістю хлібопекарської продукції, напрямки для її удосконалення проаналізовано нижче. Investigation of the enterprise bakery industry in Ukraine showed that the main directions of improving the system of quality control is to improve its components. Based on the major problems towards improving the functioning of the quality management system baking products, directions for its improvement are analyzed below.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення моделі системи управління якістю продукції на підприємстві
    (2015) Григорців, Михайло Володимирович
    Проблеми з управління якістю продукції існували на всіх етапах розвитку суспільства і виробництва. Протягом тисячоліть люди вдосконалювали досвід у сфері управління якістю. Це – одне із складних завдань для виробника, яке він вирішує під час виготовлення продукції. Problems with existing quality management at all stages of development of society and production. For thousands of years people improved experience in quality management. This is - one of the challenges for the manufacturer, which he decides in the manufacture of products.