Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Візуалізація навчальних матеріалів спеціальних дисциплін в програмі підготовки технологів харчових виробництв
    (2021) Грищенко, Анна Миколаївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна
    В роботі розглянуті питання і проблеми організації проведення лабораторних робіт під час дистанційного навчання. Запропоновано варіанти представлення і візуаліції навчальних матеріалів для лабораторних робіт. The work is devoted to the issues and problems of organizing laboratory work during distance learning. Variants of presentation and visualization of educational materials for laboratory work are proposed.
  • Ескіз
    Документ
    Використання тестових завдань для організації самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»
    (2019) Грищенко, Анна Миколаївна
    Самостійна робота студента невід’ємна частина навчального процесу. Особливо така форма навчання важлива під час вивчення дисципліни «Харчові технології», через великий перелік тем для вивчення. Ефективно організувати підготовку необхідних матеріалів та контрольних завдань можна з використанням платформи дистанційного навчання. Для контролю знань доцільно передбачити тестові завдання різного ступеня складності. Self-development student’s studying is an integral part of the educational process. This form of education is especially important when studying the discipline "Food Technologies", because of the large list of topics for study. It is possible to effectively organize the preparation of the necessary materials and test assignments using a distance learning platform. To control knowledge, it is advisable to develop test tasks of various degrees of complexity.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості організації дистанційного курсу з контролю якості та безпечності харчових продуктів
    (2020) Грищенко, Анна Миколаївна
    Дистанційне навчання займає певну нішу в освітньому просторі, проте представлені на платформах курси охоплюють лише частину галузей наук та спеціальностей. На світових платформах дистанційного навчання в малій кількості представлено курси для студентів та фахівців технічних спеціальностей в галузі харчової промисловості, що обумовлено багатьма чинниками. Перспективним є напрям створення курсу з контролю якості та безпечності харчових продуктів, який включатиме різні форми представлення матеріалів та контрольних заходів.Distance learning occupies a certain niche in the educational space, however, the courses presented on the platforms cover only a part of the branches of science and specialties. A small number of courses for students and specialists in technical specialties in the field of the food industry are presented on the world's distance learning platforms, which is due to many factors. A promising direction is the creation of a course on quality control and food safety, which includes various forms of presentation of materials and control activities.