Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші(2017) Гуцало, Інна Володимирівна; Ковальова, Світлана Олександрівна; Мельниченко, ГеоргійДокумент Використання методу ІЧ-спектроскопії в технологічних процесах м'ясних виробництв(2014) Золотухіна, Марія Дмитрівна; Жадько, Марина Іванівна; Гарановська, Вікторія Андріївна; Верба, Наталія Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Носенко, Володимир ЄрофійовичЕкспериментально встановлено, що інтенсивність дифузного відбивання для м'яса та м'ясного фаршу залежить від режиму зберігання зразків, що дає можливість проводить якісний аналіз м'ясних продуктів. Experimentally, the intensity of the diffuse reflection meat and minced meat depends on the mode of storage of samples, which allows conducting qualitative analysis of meat products.