Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Проектування харчового продукту за біологічною цінністю(2021) Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор СтепановичIt was proposed to evaluate the formulas of food products by the protein component, for which they developed a mathematical model for predicting the state of the material system by analyzing the amino acid rate, taking as a basis the known profilograms of the sensory assessment of the quality of the product depending on the selected indicator of the normalized deviation of the amino acid rate from the ideal. Запропоновано оцінити формули харчових продуктів за білковим компонентом, для чого вони розробили математичну модель для прогнозування стану матеріальної системи шляхом аналізу швидкості амінокислот, взявши за основу відомі профілограми сенсорної оцінки якість продукту в залежності від обраного показника нормованого відхилення норми амінокислот від ідеальної.Документ Обробка харчових продуктів високим тиском(2021) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаThe presented mathematical model of the kinetics of inactivation of microorganisms by processing foodstuffs with high hydrostatic pressure (HighPressureProcessing - HPP) at a constant temperature in the form of a differential equation, which makes it possible to describe the effect of high pressure and the duration of its action on microbiological indicators of a food product. Представлена математична модель кінетики інактивації мікроорганізмів при обробці харчових продуктів з високим гідростатичним тиском (HighPressureProcessing - HPP) при постійній температурі у вигляді диференціального рівняння, що дає можливість описати вплив високого тиску та тривалість його дія на мікробіологічні показники харчового продукту.Документ Розробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощами(2018) Гуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Костенко, Олена ВалентинівнаЗапропонована комп’ютерна програма дає можливість визначити і прогнозувати якість паст кисломолочних з прянощами, вироблених за різними рецептурами, на основі їх органолептичної оцінки та вмісту біологічно активних речовин шляхом побудови профілів якості та використання диференціальних рівнянь. The proposed computer program provides an opportunity to determine and predict the quality of dairy pastas with spices produced by different formulations based on their organoleptic evaluation and the content of biologically active substances by constructing quality profiles and using differential equations.Документ Розрахунок реологічних коефіцієнтів харчових дисперсних систем(2015) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаЗапропонований метод побудови і аналізу реологічної моделі харчових дисперсних систем є складовою теорії моделювання структурно-механічних властивостей в’язко-пружно-пластичних продуктів. The method of analysis and rheological model of food disperse systems is part of the theory of modeling the structural and mechanical properties of visco-elastic-plastic products.Документ Різання багатошарових матеріалів(2014) Гуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій ОлександровичМета досліджень - встановити закономірності та раціональні способи різання багатошарових матеріалів. The purpose of research - to establish patterns and rational ways of cutting multilayer materials.