Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Застосування методів прикладної реології при аналізі якості харчових продуктів
    (2017) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Запропоновано визначати зміну якості харчових продуктів при зберіганні, шляхом аналізу їх реологічних властивостей. Представлена математичну модель, процесу релаксації напруги.
  • Ескіз
    Документ
    Використання математичних моделей при аналізі якості продуктів харчування
    (2017) Коваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
    Запропоновано використовувати рівняння для пошуку оптимального стану продукту шляхом прогнозування показників його якості. Розроблено програму пошуку значень показників незалежних факторів і їх зв’язку з параметром оптимізації на базі методів символьної комп’ютерної математики. It is proposed to use the equation to find the optimal state of a product by predicting its quality indicators. A program for finding the values of indices of independent factors and their relation to the optimization parameter based on the methods of symbolic computer mathematics is developed.