Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Новітній метод визначення пористості харчового продукту
    (2015) Дащинська, Ольга Андріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів
    (2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу
    (2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів
    (2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.
  • Ескіз
    Документ
    Експертиза хлібобулочних виробів з використанням сучасних технологій
    (2017) Дащинська, Ольга Андріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба
    (2016) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Безперервна еволюція сучасних технологій вимагає від галузей промисловості створення принципово нових підходів у сфері діяльності, оскільки загальноприйняті системи не забезпечують їх ефективного розвитку. Це стосується і хлібопекарської галузі. The continuous evolution of modern technology industries requires a fundamentally new approaches in the field, as conventional systems do not provide for their effective development. This also applies to the baking industry.
  • Ескіз
    Документ
    Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів
    (2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту
    (2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.