Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу бродіння дріжджового пшеничного тіста під тиском(2015) Кравченко, Олександр Іванович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир ІвановичВ сучасних умовах виробництва одним з основних завдань розвитку харчової промисловості є інтенсифікація технологічних процесів, у тому числі зміною фізико-хімічних якостей природної сировини різними методами при забезпеченні якісної продукції. In modern conditions of production one of the major challenges of the food industry is the intensification of processes, including changing the physical and chemical properties of natural materials by various methods while ensuring quality products.Документ Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тіста(2014) Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичВпровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.