Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Основні принципи складання добового раціону харчування спортсменів. Залежність раціону від тренувального режиму та виду спорту.(2019) Коробка, Юлія Володимирівна; Долиніна, Мила МилківнаСучасний рівень розвитку спорту характеризується високим навантаженням на різні фізіологічні системи організму людини, що зумовлює підвищену інтенсивність в них обміну речовин. Під час фізичного навантаження значно прискорюються метаболічні процеси, які обумовлюють підвищену потребу організму спортсменів у енергії та поживних харчових речовинах. Велике значення має вибір режиму харчування та кількості спожитої їжі, раціональної до витрат енергії та потреб організму. The current level of sports development is characterized by a high load on various physiological systems of the human body, which leads to an increased intensity of metabolism in them. During physical activity, metabolic processes are significantly accelerated, which cause an increased need for energy and nutrients in the athletes' body. Of great importance is the choice of diet and the amount of food consumed, rational to energy expenditure and the needs of the body.Документ Харчування під час змагань і вперіод після змагань(2019) Коробка, Юлія Володимирівна; Долиніна, Мила Милківна. Актуальним питанням для спортсменів є режим харчування і правильний раціон під час змагань і після них. Це все, в основному, визначається видом спорту і метою, яку необхідно досягнути. An urgent issue for athletes is the diet and proper diet during and after competitions. This is all mainly determined by the sport and the goal to be achieved.Документ Ообливості харчування в різних кліматичних умовах(2019) Коробка, Юлія Володимирівна; Долиніна, Мила МилківнаДуже важливим фактором для підбору харчування спортсмена є кліматичні умови. Характер і режим харчування можуть змінюватися в залежності від кліматичних умов.A very important factor for the selection of nutrition for an athlete is climatic conditions. The nature and diet may vary depending on climatic conditions.Документ Режим харчування в тренувальні дні(2019) Коробка, Юлія Володимирівна; Долиніна, Мила МилківнаФізичні та нервово-психічні навантаження на організм спортсмена під час тренувань та змагань є значно вищими, ніж на організм звичайної людини в умовах повсякденної діяльності. При занятті спортом усі метаболічні процеси проходять інтенсивніше, і організм потребує більше енергії і поживних речовин, тому правильно підібране харчування - один з найважливіших засобів підвищення працездатності та відновлення організму спортсменів. Physical and neuropsychic loads on the athlete's body during training and competitions are much higher than on the body of an ordinary person in the conditions of daily activities. When playing sports, all metabolic processes are more intensive, and the body needs more energy and nutrients, so properly selected nutrition is one of the most important means of improving performance and restoring the body of athletes.Документ Раціональне харчування для спортсменів(2021) Долиніна, Мила МилківнаНадання якісних ресторанних послуг – є важливим елементом в обслуговуванні туристів. Підприємства ресторанного господарства обслуговують досить різноманітний контингент відвідувачів-туристів. Для кожної категорії споживачів потрібні особливі методи і прийоми обслуговування. Послуги харчування в туризмі виступають як одні з головних, так як задовольняють фізіологічну потребу туристів в їжі. Харчування - природна потреба будь-якої людини. У туризмі харчування розглядають як важливий елемент розваги та пізнання місцевої культури, яка має чіткі відмінні ознаки, і засобом для задоволення. Тому, раціонально складене меню є дуже важливим під час обслуговування туристів It's a good thing to be a tourist. The restaurant's ministry is in charge of the service to the top of the country.5 For the skin, the categorization is a way of using a special method. The ambassadors of the harchuvanna in tourism hang yak one of the smut, so yak be satisfied with the faziologist's demand of tourists in the South. Harchuvannia is a natural demand for people. Tourism's kharchuvanna has a look at yak important elment of roswag that's a very important culture, yaka ma't chtka in the "adm. of the familiarity, " a squishy for a squabble. To that, ratsyonally warehouse menus are more important.Документ Харчування спортсменів в залежності від групи крові(2020) Долиніна, Мила МилківнаВибрати правильний режим харчувань – означає вибрати харчові продукти, що підходять для вашої групи крові. Коли ви харчуєтесь продуктами для вашої групи крові, то насамперед позбавляєтесь від шлаків, а потім наступає регуляція маси тіла. Для цього не потрібно суворих дієт – з часом організм сам перелаштується на властиву йому генетичну дієту.Vibrati is the correct kharchuvan mode - meaning the vibrati kharch products, so it's suitable for your group of blood. If you're going to have food for your group of blood, then the nasamper will be slaged in, and sweats the stepping of the masi tila regulator. For the locally not the suvoly of the suvorich - with an hour the organization itself to be transferred to the power of the ion genetic d'sat.Документ Фізичне виховання і харчування в умовах радіаційного чинника(2010) Долиніна, Мила МилківнаВідомо, що радіоактивне забруднення дуже негативно впливає на здоров’я людини, які живуть на територіях постраждалих від аварії на ЧАЕС. Природні мі¬кроелементи, характерні людям, які живуть в даній місцевості, хімічний склад їжі в певній мірі виражає оточуюче середовище - воду, повітря. Близько 27% населення в Україні проживає в районах з епідемічною йодовою недостатністю. It is known that contamination adversely affects the health of people who live in areas affected by the Chernobyl accident. Natural minerals, characteristic of people living in the area, the chemical composition of the food in some way expresses the environment - water, air. About 27% of the population in Ukraine living in areas with epidemic of iodine deficiency.