Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Бісквіти з застосуванням лактитолу, ізомальтитолу та морквяного соку(2020) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаДосліджено вплив морквяного соку та цукрозамінників на піноутворення. Встановлено, що ізомальтитол та лактитол зменшують піноутворюючу здатність суміші яєчний жовток-морквяний сік. Розраховано, що 100 г бісквіту забезпечує 23,5% добової потреби вітаміну А. It is researched the effect of carrot juice and sugar substitutes on foaming. It is established that isomaltitol and lactitol reduce the foaming ability of the mix of egg yolk and carrot juice. It is calculated that 100 g of sponge cake provides 23.5% of the daily requirement of vitamin A.Документ Актуальність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів(2020) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозглянуто доцільність розроблення низькоглікемічних борошняних кондитерських виробів. Представлено розробки кексів, бісквітів, печива з застосуванням цукрозамінників. It is сonsidered that the expediency of development low-glycemic flour confectionery. It is presented the development of cupcakes, sponge cakes, cookies using sugar substitutes.Документ Актуальність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення(2020) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів спеціального призначення. Визначено, що для розробленя виробів для хворих на цукровий діабет, целіакію, фенілкетонурію є необхідна органічна сировина It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for special purpose. It is known that for the development of products for patients with diabetes, celiac disease, phenylketonuria there is a necessary organic raw materials.Документ Цукровий діабет, розроблення і збільшення виробництва кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет – актуальні завдання кондитерської галузі(2015) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроведено аналіз кількості хворих на цукровий діабет в світі та визначено ймовірне збільшення їх кількості. Розроблено ряд борошняних кондитерських виробів з застосуванням цукрозамінників поліолів. Визначено їх глікемічний індекс і калорійність. It has been conducted the analysis of the number of diabetics in the world and identified the likely increase of their number. It has been developed a number of pastry products with the use of sweeteners polyols. It has been determined their glycemic index and calorie content.Документ Інноваційні технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет(2012) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія ПетрівнаЗа результатами проведених досліджень розроблено нові технології маффінів для хворих на целіакію і цукровий діабет. The results of the researches new technologies muffins for patients with celiac disease and diabetes.Документ Новітні технології бісквітних напівфабрикатів на основі використання цукрозамінників-поліолів(2014) Дорохович, Вікторія Віталіївна; Абрамова, Асьят ГеоргіївнаНа теперішній час у світі з кожним роком збільшується кількість людей, які страждають на серцево-судинні та ендокринні захворювання. Одним з найбільш поширених ендокринних захворювань є цукровий діабет. Цукровий діабет -синдром хронічної гіперглікемії та глюкозурії, обумовлений абсолютною або відносною недостатністю інсуліну, що призводить до порушення всіх видів обміну речовин. У світі близько 3% населення страждають на цукровий діабет,в Україні зареєстровано 1,3 млн. хворих. At present, the world each year the number of people suffering from cardiovascular and endocrine diseases. One of the most common endocrine disease is diabetes. Diabetes -syndrom chronic hyperglycemia and glycosuria due to absolute or relative lack of insulin which leads to the violation of all types of metabolism. In about 3% of the world population suffering from diabetes in Ukraine registered 1.3 million. Patients.Документ Розроблення бісквітів типу «буше» з використанням цукрозамінників(2014) Абрамова, Асьят Георгіївна; Макарик, Оксана; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаРозроблено бісквіти типу «буше», які можна рекомендувати до споживання хворим на цукровий діабет. Крім того зменшення калорійності та ПГ бісквітів типу «буше» на основі цукрозамінників нового покоління дозволяє рекомендувати їх для для споживання усіх верств населення. Розроблення нових виробів дозволить розширити асортимент діабетичних продуктів. A sponge type "bush", which can be recommended for use in patients with diabetes. Besides reducing caloric reductions and biscuits such as "bush" on the basis of new generation sweeteners can recommend them for use for all segments of the population. The development of new products will expand the range of diabetic products.