Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дефіцит есенціальних інгредієнтів у харчуванні людини(2017) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор ФедоровичУ статті обґрунтовано можливість використання клітковини пшеничної, яблучної та какао для підвищення вмісту харчових волокон у раціоні людини. Встановлено, що досліджувана сировина містить велику кількість ХВ, що дає можливість використовувати її у якості функціонального інгредієнта. Досліджено фракційний склад клітковини та визначено, що основну її частину складає целюлоза та геміцелюлоза. The article possibility of using fine fiber, apple and cocoa to improve the content of dietary fiber in the human diet. The studied materials contains a large number of mines that enables its use as a functional ingredient is established. The composition in fiber fraction is studied and determined that the main part of it is cellulose and hemicellulose.Документ Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування(Кобець, О. С. Харчові волокна, як невід’ємна складова раціону харчування / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 125–126., 2014) Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичУ роботі досліджено шляхи збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнами. Here we study ways to enrich flour confectionery dietary fiber.