Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження показників якості макаронних виробів з порошком яблучного жому
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    У наш час важливим є ефективне виробництво, щоб максимально використовувати всі наявні ресурси. Наприклад, при виробництві популярних продуктів з високим попитом, таких як макаронні вироби, можна використовувати побічні продукти з інших виробництв. Проведені дослідження підтвердили доцільність використання порошку з яблучного жому у кількості 20 % для виробництва макаронних виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Досліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.
  • Ескіз
    Документ
    Управління якістю та безпечністю макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі
    (2019) Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна
    Основними чинниками збереження якості макаронних виробів є якість сировини, умови зберігання, технологія виробництва, якість внесених добавок, пакування та реалізація у торгівельній мережі. Макаронні вироби з підвищеною харчовою цінністю можуть фальсифікувати за допомогою введення барвника (з додаванням яєчного порошку) чи зниження кількості внесеної добавки. Головною небезпекою фальсифікації є завдання шкоди здоров’ю – отруєння, загострення хвороб і поява нових, генетичні порушення.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз контролю якості тютюнових виробів на ринку України
    (2019) Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Кулакевич, Аліна Олегівна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Завдяки інвестиціям відбулася модернізація та технічне переоснащення підприємств, що дозволило забезпечити виробництво тютюнової продукції, яка відповідає міжнародним вимогам якості. Заходи державного контролю на тютюновому ринку, в тому числі значне підвищення податків, будуть сприяти покращенню як здоров`я споживачів, так і економіки нашої країни. Міжнародні зобов’язання України та положення законодавства України вимагають створення державного координаційного механізму з контролю над тютюном.