Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 41
  • Ескіз
    Документ
    Інструмент ситуаційного стратегічного аналізу
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто особливості застосування динамічного SWOT-аналізу, його переваги та недоліки. Features of the use of dynamic SWOT analysis, its advantages and disadvantages are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто стратегії розвитку підприємств хлібопекарської промисловості: концентрованого, інтегрованого та диверсифікованого зростання. Визначено, що стратегії розвитку передбачають інноваційний напрям і сприяє підвищенню ефективності управління розвитком. Strategies for the development of enterprises in the bakery industry are considered: concentrated, integrated and diversified growth. It was determined that development strategies provide an innovative direction and contribute to increasing the efficiency of development management.
  • Ескіз
    Документ
    Роль планування діяльності підприємств в умовах війни
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна; Борисов, Денис Олегович
    Розглянуто роль планування діяльності підприємств в умовах війни. Відзначено, що планування підвищує ймовірність досягнення цілей, сприяє сформувати стратегічне бачення, коригує вектор розвитку організації, спрямовує та координує зусилля та дії. The role of planning the activities of enterprises in the conditions of war is considered. It is noted that planning increases the probability of achieving goals, helps to form a strategic vision, adjusts the vector of the organization's development, directs and coordinates efforts and actions.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми підприємств молочної промисловості в умовах війни
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна; Борисов, Денис Олегович
    Розглянуто основні проблеми функціонування підприємств молочної промисловості в умовах війни. Особлива увага приділена державній підтримці таких підприємств щодо створення умов для їх діяльності для забезпечення продовольчої безпеки країни. The main problems of the functioning of dairy industry enterprises in wartime conditions are considered. Special attention is paid to the state support of such enterprises in order to create conditions for their activities to ensure the country's food security.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку підприємств пивоварної галузі
    (2022) Дунда, Світлана Петрівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Болотіна, Ірина Миколаївна
    Розглянуто основні ринкові тренди розвитку підприємств пивоварної галузі: зростання споживання та випуску безалкогольного пива, збільшення частки пива у кегах та банках. Основою успішної реалізації продукту є актуальний асортимент, фінансова стійкість підприємств і системний бренд-маркетинг. The main market trends of the development of enterprises in the brewing industry were considered: growth in consumption and production of non-alcoholic beer, increase in the share of beer in kegs and cans. The basis of successful product implementation is an up-to-date assortment, financial stability of enterprises and systematic brand marketing.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток
    (2021) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто вплив зовнішнього середовища організації на її розвиток.
  • Ескіз
    Документ
    Закон розвитку як основний закон теорії організації
    (2021) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто закон розвитку як основний закон теорії організації: сутність, характиристики, теоретичні положення.
  • Ескіз
    Документ
    Роль ресурсного потенціалу у розвитку підприємства
    (2018) Дунда, Світлана Петрівна
    Одним із напрямів розвитку підприємства є підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу. Він є засобом для отримання максимального прибутку і підвищення конкурентоспроможності. Ресурсний потенціал - це можливості ресурсів, що можуть бути приведені в дію у процесі виробництва. Його суб'єктна складова визначається інтелектуальними та морально-етичними якостями персоналу, досвідом, знаннями, традиціями. Об'єктна складова - це всі види ресурсів, наявні на підприємстві. One of the goals of the company is to improve use of resources, because it is a means for maximize profits and increase competitiveness. Resource potential - is the possibility of resources that can be brought into action in the course of production. His subjective component is defined intellectual and moral ethical qualities of staff, expertise, knowledge and traditions. Object component - all kinds of resources available in the enterprise.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі
    (2017) Дунда, Світлана Петрівна
    Розглянуто основні шляхи розвитку підприємств хлібопекарної галузі: саморозвиток, реструктуризація, інноваційний розвиток. The main ways of development of bakery enterprises are considered: self-development, restructuring, innovative development.
  • Ескіз
    Документ
    Процес вибору стратегії розвитку хлібопекарських підприємств
    (2015) Дунда, Світлана Петрівна