root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
1
search.filters.author.Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
1
search.filters.author.Цабека, Артем Олегович
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7214-6584
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-9811-3286
Ключові слова
search.filters.subject.cheremsha
1
search.filters.subject.ascorbic acid
1
search.filters.subject.essential oils
1
search.filters.subject.processing
1
search.filters.subject.аскорбінова кислота
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.cheremsha
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Черемша – корисний овоч у харчуванні людини
(
2024
)
Цабека, Артем Олегович
;
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
;
Дущак (Бендерська), Ольга Вячеславівна
Показати більше
Розглянуто поширення черемші в Україні та світі. Особливостями хімічного складу є наявність аскорбінової кислоти та ефірних олій – алілсульфідів, алілполісульфідів, аліїну та пінеколінової кислоти, що робить її корисною для організму людини
Показати більше