Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Радькевич, Світлана МихайлівнаРозроблена рецептура смузі «Асаї» з додаванням порошку ягід асаї в якості функціонального інгредієнта. The formulation of smoothies "Asai" with the addition of acai berries powder as a functional ingredient.Документ Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування(2018) Дітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія ВікторівнаЗапропоновано використання капусти сорту Романеско в рецептурі зраз рибних з метою підвищення їх біологічної цінності.