Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток плодоовочевої галузі в Рівненській області(2017) Занозовська, Оксана ГригорівнаЗахідні райони мають значний природно-кліматичний потенціал, який необхідний для розвитку плодоовочевої галузі. В сучасних умовах підвищується попит населення на плодоовочеву продукцію. Обсяги виробництва овочевих культур залежать від урожайності і площі, від попиту і пропозиції. Діяльність підприємств залежить від місткості ринку, якості продукції і виробництва. Для підвищення урожайності овочевих культур в Рівненській області є всі умови: родючі грунти, сприятливі кліматичні умови. The western regions have significant natural and climatic potential, which is essential for the development of the fruit and vegetable industry. In today's conditions, the population's demand for fruit and vegetable production is increasing. Volumes of vegetable production depend on yield and area, on demand and supply. The activity of enterprises depends on market capacity, product quality and production. To increase the yield of vegetable crops in the Rivne region, there are all conditions: fertile soils, favorable climate conditions.Документ Сучасні тенденції розвитку у овочівництві(2017) Занозовська, Оксана ГригорівнаРозглянуто питання розвитку овочівництва в Україні. The issues of vegetable industry development are examined in the paper.Документ До питання кадрової стратегії підприємства(2016) Занозовська, Оксана ГригорівнаПроаналізовано сутність та значення кадрової стратегії підприємства. Виділено зовнішні та внутрішні фактори впливу на розробку кадрової стратегії. The essence and meaning of human resources strategy is highlighted. The internal and external factors influencing the development of HR strategy are determined.Документ Управління якістю на підприємстві при виході на міжнародний ринок(2013) Занозовська, Оксана ГригорівнаВ сучасних умовах розвитку економіка характеризується тим, що кількісні показники в багатьох сферах витіснилися якісними. In modern conditions of economy is that quantitative indicators in many areas vytisnylysya quality.Документ Розвиток харчової промисловість в умовах глобалізаційних змін(2016) Занозовська, Оксана ГригорівнаДокумент Проблеми впровадження інформаційних технологій на підприємствах(2012) Занозовська, Оксана ГригорівнаДокумент До питання розвитку молочної галузі в Україні(2015) Занозовська, Оксана ГригорівнаДокумент Теоретичні аспекти механізму реалізації стратегії підприємств харчової промисловості(2015) Занозовська, Оксана ГригорівнаДокумент Якість як основа конкурентоспроможності(2013) Занозовська, Оксана ГригорівнаДокумент Впровадження системи безпеки продукції на підприємствах молочної галузі(2014) Занозовська, Оксана ГригорівнаХарчова промисловість є пріоритетною галуззю в економіці України. Молочна галузь як складова харчової промисловості забезпечує потреби населення в молочних продуктах. Продукція галузі має бути конкурентоспроможною на внутрішньому і зовнішньому ринках, оскільки це пов'язано з продовольчою безпекою. The food industry is a priority sector in the economy of Ukraine. Dairy as part of the food industry provides citizens with dairy products. Products industry must be competitive in domestic and foreign markets, since it is related to food security.