Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату
    (2012) Калініченко, Ася Олександрівна; Зарубіна, Вікторія Сергіївна
    Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.
  • Ескіз
    Документ
    Стан білково-протеїназного комплексу тіста в умовах підвищеного тиску
    (2012) Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Конончук, Вікторія Миколаївна
    Досліджено вплив підвищеного тиску на білково-протеїназний комплекс тіста. Встановлено, що в зазначених умовах накопичується більше водорозчинного білка в тісті та підвищується активність протеолітичних ферментів. It was investigated the influence of higher pressure on the protein-proteinase complex of the dough. It was determined that in the noted conditions accumulates more water-soluble protein in the dough and increases the activity of proteinase.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сухарних виробів з використанням бродильно-формувального агрегату
    (2011) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Зарубіна, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна
    Удосконалено технологію сухарних виробів за рахунок використання методу холодної екструзії тіста. Досліджено вплив підвищеного тиску та підвищеного вмісту вуглекислого газу у середовищі бродіння на перебіг основних процесів у тісті. It was improved the technology of rusks goods by using the method of cold extrusion of the dough