Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Джерела отримання інуліно-фруктозної сировини для використання її в ресторанному господарстві
    (2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Традиційною сировиною для отримання інуліну вважається топінамбур, цикорій і жоржина. Саме їх відносять до технічних інуліноносів. Traditional raw material for inulin considered artichoke, chicory and dahlias. That they are referred to the technical inulinonosiv.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні комунікативні технології в роботі кураторів академічних груп
    (2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Процес встановлення студента як фахівця складається з декількох етапів: усвідомлення соціальної ролі людини, сприйняття вимог майбутньої професії, усвідомленого пред’явлення цих вимог до себе, самовиховання необхідних якостей, моделюючих особистість студента, реалізації творчої діяльності. The process of becoming a professional student consists of several stages: awareness of the social role of human perception requirements for future professions conscious presentation of the requirements themselves, self necessary qualities simulating the identity of the student, the implementation of creative activity.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості виховання студентів академічної групи у вищих навчальних закладах
    (2013) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Для сучасної педагогічної науки проблема створення освітньо-виховних умов для формування студентської академічної групи є актуальною і дуже важливою. For modern pedagogy problem of creating educational and educational conditions for the formation of student academic group is relevant and important.
  • Ескіз
    Документ
    Організація праці та відпочинку в закладах громадського харчування та готельно- ресторанних комплексах
    (2015) Захарченко, Тетяна Миколаївна; Сидорченко, Олена Іванівна
    Організація праці — це спосіб поєднання безпосередніх виробників із засобами виробництва з метою створення сприятливих умов для одержання високих кінцевих соціально-економічних результатів. The organization of work - a way of combining direct producers from the means of production in order to create favorable conditions for obtaining high-end social and economic results.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан охорони праці в Україні
    (2015) Березовська, Яна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Для поліпшення стану охорони праці необхідно направити зусилля державних органів управління на напрацювання проектів законодавчих актів у сфері охорони праці, а також соціального захисту працюючих у важких та шкідливих умовах праці (пропозиції до проекту Трудового кодексу, законопроекту про зміни до статей 7 і 13 Закону України «Про охорону праці», до Кодексу законів про працю України, до Кодексу про адміністративні правопорушення, нова редакція постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці». To improve the state of labor should direct efforts of public authorities in working out draft legislation in the field of labor and social protection of workers in difficult and hazardous conditions (proposals for draft Labour Code, the bill on amendments to the Articles 7 and 13 of the Law of Ukraine " On Labour Protection "to the Labor Code of Ukraine, the Code of Administrative Offences, the new edition of the Cabinet of Ministers of Ukraine" On Approval of the Procedure of certification of workplaces on working conditions. "
  • Ескіз
    Документ
    Система охорони праці та техніки безпеки у готельно-ресторанному комплексі
    (2015) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Сьогодення на перший план висуває проблеми охорони праці та безпеки життєдіяльності, зокрема питання стану умов праці. Від умов праці, а саме від того, наскільки санітарно-гігієнічний стан виробничого середовища приміщення відповідає її фізіологічним потребам, значною мірою залежить здоров'я і працездатність людини, її ставлення до роботи і сам результат праці. Present to the fore the problem of health and safety life, including the state of working conditions. From working conditions namely how hygienic condition of the working environment room meets its physiological needs, largely depends on the health and human performance, his attitude to work and labor the result itself.
  • Ескіз
    Документ
    Організація та проведення туристичних походів
    (2015) Чухлов, Євген; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Специфіка туристської діяльності полягає в автономності походів, коли безпека залежить лише від учасника та його товаришів. Подолання природних перешкод можливе тільки у разі колективної взаємодії та за умови взаємодопомоги. Specificity of tourist activity is hiking autonomy when safety depends on the participant and his comrades. Overcoming natural obstacles is possible only in case of collective interaction and provided mutual aid.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні концепції по організації охорони праці у готельно-ресторанному комплексі
    (2014) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Готельно-ресторанне господарство є однією з основних складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and Restaurant Management is one of the main components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the formation of tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи удосконалення технології переробки рослинної сировини для отримання продуктів профілактичного призначення
    (2014) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    Одним із важливих напрямів підвищення ефективності виробництва харчових продуктів є інтенсивний розвиток сільського господарства і переробних галузей промисловості на основі широкого використання науково-технічних розробок у виробництві, впровадження ресурсо- і ененерго-зберігаючих технологій, підвищення якості продукції, що випускається.
  • Ескіз
    Документ
    Нормативно-правове регулювання та державне управління у сфері промислової безпеки
    (2014) Бордун, Анастасія; Захарченко, Тетяна Миколаївна
    3 метою послідовного дотримання взятих на себе зобов'язань у створенні безпечних та нешкідливих умов праці, відповідно до вимог визначених Законом України «Про міжнародні договори України», здійснено опрацювання та супровід розгляду у Верховній Раді України та Президентом України проектів Законів України. For the purpose of consistent compliance with its obligations in a safe and friendly working environment, as required by the Law of Ukraine "On International Treaties of Ukraine", by processing and maintenance in the Verkhovna Rada of Ukraine and the President of Ukraine draft laws of Ukraine.