Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу магнітного поля на якість пивного сусла(2006) Огородник, Катерина Іванівна; Романова, Зоряна Миколаївна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Зубченко, Віктор СергійовичНаведено результати дослідження впливу постійного магнітного поля на активність ферментативних процесів при затиранні зернопродуктів у пивоварінні. Визначено оптимальні значення напруженості постійного магнітного поля і тривалості його дії для підвищення стабільності пивного сусла. The results of the study of the effect constant magnetic field on the activity of enzymatic processes during mashing grain in brewing. The optimum value constant magnetic field intensity and duration of action to improve the stability of beer wort.Документ Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини(2014) Кравченко, Тамара; Романов, Микола Сергійович; Зубченко, Віктор Сергійович; Романова, Зоряна МиколаївнаВода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.