Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок(2012) Карпик, Галина ВікторівнаВивчено вплив висівок на якість макаронних виробів та обґрунтовано раціональне їх дозування. Встановлено, що дозування висівок в кількості 15 – 20% до маси борошна є максимально можливим. Із збільшенням дозування висівок закономірно зменшується міцність виробів, підвищується кислотність, збільшується перехід сухих речовин у варильну воду.Документ Дослідження гранулометричного складу цільнозмеленого пшеничного борошна як сировини для макаронних виробів(2011) Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина ВікторівнаДосліджено крупність помелу цільнозернового борошна різних виробників, шляхом просіювання на ситах певного розміру та визначено розмір гранул лазерним гранулометром. Встановлено, що досліджувані зразки борошна за гранулометричним складом є близькими до хлібопекарського борошна, що повинно відповідним чином сприяти збільшенню водопоглинальної здатності тіста та впливатиме на його реологічні характеристики. It was investigated size of wholewheat flour from various manu-facturers, sifting through sieves to a certain size and grain size determined by laser graininess meter. It was found that the samples of flour for granulometric research are similar to baking flour, which should increase, in a proper, water absorbing capacity of dough way and affect its rheological properties.