root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Карпутіна, Маргарита Віталіївна
1
search.filters.author.Вітряк, Оксана Павлівна
1
search.filters.author.Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
ORCID
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-7929-0300
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-6614-1928
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0003-4921-0335
Пошук ORCID
search.filters.search.submit
Ключові слова
search.filters.subject.beverage concentrates
1
search.filters.subject.fermented beverages
1
search.filters.subject.sugar sorghum
1
search.filters.subject.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
1
search.filters.subject.концентрати для напоїв
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Карпутіна, Маргарита Віталіївна
×
Ключове слово: search.filters.subject.beverage concentrates
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Управління якістю в технології напоїв на основі цукрового сорго та вишневого концентрату
(
2021
)
Карпутіна, Маргарита Віталіївна
;
Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна
;
Вітряк, Оксана Павлівна
Показати більше
В роботі рекомендовано оптимальні співвідношення сусла із соку цукрового сорго і вишневого соку, які дозволяють отримати безалкогольні напої з високими органолептичними показниками та повноцінним хімічним складом.
Показати більше