Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка печива функціонального призначення з використанням шроту насіння коноплі(2018) Голя, Андрій Вікторович; Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОбґрунтована можливість використання шроту насіння коноплі в технології печива функціонального призначення. The possibility of using hemp seed meal in the function of functional cookie technology is substantiated.Документ Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюре(2015) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаОстаннім часом на споживчому ринку підвищеним попитом користується здобне комбіноване печиво з желейними начинками на основі бісквітного напівфабрикату. Recently the consumer market increased demand combined butter cookies with jelly fillings based on semi-finished biscuit.Документ Технології здобного печива з застосуванням морквяного пектиновмісного пюре(2014) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаЗдобне печиво користується підвищеним попитом у споживачів. Для поліпшення споживчих властивостей печива в рецептурний склад додавали морквяне пюре. З метою встановлення оптимальних технологічних режимів приготування, проводили дослідження впливу технологічних факторів на якість емульсії при додаванні морквяного гідролізованого пюре (МГП). Butter cake is in high demand among consumers. To improve consumer properties cookies in prescription composition added Carrot puree. In order to establish the optimal technological modes of preparation, conducted a study of technological factors on the quality of the emulsion by adding carrot puree hydrolyzed (IHL).