Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Цукрозамінники в харчовій промисловості
    (2010) Клименко, Лариса Степанівна
    Обгрунтовано необхідність виробництва і вживання замінників цукру за наявності низки захворювань. Розглянуті тривожні тенденції заміни цукру на цукрозамінники синтетичної природи не за прямими показаннями, а за економічною вигодою. Проаналізований асортимент замінників цукру в світі і в Україні. Доведена економічна доцільність виробництва цукру і корисність його вживання як харчового продукту першої необхідності.
  • Ескіз
    Документ
    Питання якості та безпеки використання цукрозамінників у харчовій промисловості
    (2010) Клименко, Лариса Степанівна
    Розглянуто тенденції збільшення використання в Україні замінників цукру, особливо синтетичної групи, що є прихованою загрозою для цукрової галузі і для споживачів. Висвітлено шкідливий вплив на здоров`я людини синтетичних цукрозамінників, що відносяться до самих небезпечних харчових добавок.