Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Сербова, Марія Іванівна
    Дослідні виробки морозива на фризері періодичної дії довели можливість одержання морозива на молочній основі із зародками пшениці зі збитістю в межах 80... 110% без застосування стабілізаторів та стабілізаційних систем. Research on making ice cream batch freezer proved the possibility of obtaining milk-based ice cream of wheat germ with zbytistyu within 80 ... 110% without the use of stabilizers and stabilization systems.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження різних форм води в харчових капілярно-пористих системах
    (2009) Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Досліджено швидкість зневоднення різних харчових об’єктів (гідроколоїдів) для поглибленого вивчення природи процесу гелеутворення. Investigated speed drying of various food objects (hydrocolloids) for in-depth study of the process of gelation.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості профілізації при викладанні фізичної та колоїдної хімії для студентів технологічних спеціальностей
    (Тези доповідей першого науково-методичного семінару «Актуальні проблеми викладання хімічних дисциплін», 24 квітня 2004р., Донецьк. –2004. –с. 35-36, 2004) Воловик, Людмила Сергіївна; Мірошников, Олег Миколайович; Лезенко, Галина Олександрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна
    Розглянуті особливості профілізації при викладанні фізичної та колоїдної хімії на прикладі розгляду питань реологічних властивостей дисперсних систем, при вивченні процесів набухання ВМС та використання результатів наукової роботи студентів. The features profiling in teaching physical and colloid chemistry for example consideration of the rheological properties of disperse systems, the study of the processes of swelling of the Navy and the results of scientific work of students.