Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження властивостей кальційкарбонатного осаду Капітанівського цукрового заводу
    (2013) Коваль, Тетяна Володимирівна; Османова, Ельвіна Шамуратівна; Самчук, Анатолій Іванович
  • Ескіз
    Документ
    Створення інформаційної системи підтримки менеджеру логістичного центру Fino Verde
    (2018) Коваль, Тетяна Володимирівна; Грибков, Сергій Віталійович
    Створена інформаційна система підтримки діяльності менеджера логістичного центру Fino Verde в Україні забезпечить підвищення ефективності роботи відділу постачання та реалізації продукції. The information support system for the manager of the logistics center Fino Verde in Ukraine will improve the efficiency of the supply and sales department.
  • Ескіз
    Документ
    Про перспективи використання дефекату цукрового виробництва
    (2013) Перепелиця, Олександр Петрович; Коваль, Тетяна Володимирівна; Іщенко, Віра Миколаївна; Самчук, Анатолій Іванович
    Утилізація відходів харчової промисловості є актуальним напрямом сучасної екохімії. Це повною мірою відноситься до відходу цукрової промисловості - кальційкарбонатного осаду (дефекату). Як дослідні об’єкти в даній роботі були взяті проби дефекату Томашпільського та Капітанівського цукрових заводів. Disposal of the food industry are important areas of modern biochemistry. This fully applies to the departure of the sugar industry - kaltsiykarbonatnoho sediment (defekatu). As research objects in this paper were taken samples defekatu Tomashpil Kapitanivka and sugar mills.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження нового способу введення меляси
    (2010) Кирган, Уляна Вікторівна; Коваль, Тетяна Володимирівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович
    В основу тезис доповіді покладено дослідження нового способу введення меляси, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу і покращити екологічну ситуацію. At the heart of abstract is using the new method of molasses introduction that allows to reduce the energy intensity of the process and to improve ecological situation.