Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу охолодження хліба вакуумно-випарним способом(2012) Логвінський, Руслан Валерійович; Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій ЮрійовичОписаний спосіб вакуумно-випарного охолодження хлібобулочних виробів, який ґрунтується на процесі в якому вільна і розподілена в об'ємі продукту волога, випаровуючись, відбирає теплоту. Describes a method vacuum-evaporation cooling bakery products based on the process in which free and distributed in the volume of product moisture evaporates and removes the heat.Документ Двохетапне випікання хлібобулочних виробів з охолодженням у вакуумно-випарній камері системи Zeovac(2013) Ковальов, Олександр Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор МихайловичВ роботі представлений один з методів вирішення проблеми трудомісткого і тривалого процесу приготування хліба, а саме «двохетапна» випічка з використанням проміжного вакуумно-випарного охолоджування. The paper present a method of solving the problem laborious and lengthy process of making bread, namely "two-step" baking using the intermediate vacuum evaporative cooling.Документ Виробництво житнього хліба у печах ФТЛ-2(2012) Ковальов, Олександр Володимирович; Логвінський, Руслан Валерійович; Федорів, Віктор МихайловичНаведено обгрунтування раціонального теплового режиму у тупіковій печі, для випікання хліба “Українського” Розроблено і впроваджено у виробництво попередню камеру обжарювання та зволоження хліба та масивні перфоровані колиски. Це дало змогу отримати якісний хліб з житньо-пшеничного борошна у печі ФТЛ-2. The substantiation of rational thermal regime of box furnace for baking bread "Ukrainian" was developed and put into production the previous roasting chamber and moisture grain and massive perforated cradle. This made it possible to obtain high-quality bread with rye flour in the oven FTL-2.