Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Організація та обслуговування відвідувачів у закладах ресторанного господарства в умовах карантину(2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман ВікторовичВ роботі наведено рекомендаційні заходи щодо організації та обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства в умовах карантину ( нові маркетингові засоби з утримання відвідувачів, якість обслуговування, професіоналізм персоналу та ін.). The paper presents recommended measures for the organization and service of guests for restaurants in quarantine (new marketing tools to retain visitors, quality of service, professionalism of staff, etc.).Документ Дослідження антиоксидантних властивостей вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату(2020) Ущаповський, Артем Олегович; Комарницький, Роман ВікторовичВ роботі досліджено антиоксидантну активність вишнево-бурякового пюре-напівфабрикату для подальшого його використання в харчовій промисловості та закладах ресторанного господарства. The antioxidant is investigated in the work activity of cherry-beet puree-semi-finished product for its further use in food industry and restaurants.