Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Організація харчування студентів
    (2020) Рибас, Є. І.; Лисенко, М. І.; Корецька, Ірина Львівна
    Доцільно збільшувати кількість закладів ресторанного господарства у ВНЗ України, проводити організаційні заходи щодо зменшення черг за рахунок встановлення додаткових ліній роздачі та збільшення обслуговуючого персоналу.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз сучасного асортименту солодких страв
    (2019) Зарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна
    Проведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.