Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив теплового оброблення на технологічні властивості насіння льону(2013) Янюк, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Фурманова, Юлія Петрівна; Потапчук, Ірина Володимирівна; Горбенко, І. В.Льон - одна з найдавніших культурних рослин. Він мас специфічні текстурні властивості - важко розжовується і прилипає до зубів. Наведено результати впливу термічного оброблення на ці властивості. Flax is one of the oldest cultivated plants. It has specific textural properties - it is hard chewable and teeth adhering. The results of thermal processing impact on these properties have been provided.Документ Вплив процесу обжарювання на ряд технологічних властивостей насіння льону(2014) Потапчик, Ірина; Корж, Тамара ВолодимирівнаПараметри процесу обжарювання впливають на технологічні властивості насіння, поліпшуючи його структурні властивості. Оптимальними параметрами процесу обжарювання є: температура обжарювання - 200...210 С, тривалість обжарювання - 21,5...23 хв, товщина шару -63... 67 г/м2. Roasting process parameters affect the technological properties of seeds, improving its structural properties. The optimal parameters of the process of roasting are: temperature frying - 200 ... 210 C, the duration of roasting - 21.5 ... 23 min, thickness -63 ... 67 g/m2.