Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Моніторинг нітратів у плодоовочевій продукції(2014) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена МиколаївнаВідомо, що 70-80% добової норми нітратів потрапляє в організм людини саме з овочевою продукцією. Незначні кількості нітратів потрапляють з фруктами, ягодами, молочними та м'ясними продуктами. Тому метою дослідження було визначення, аналіз та оцінка вмісту нітратів у рослинній продукції різних областей України. We know that 70-80% of the daily requirement of nitrate ingested it with vegetable products. Minor amounts of nitrates come from fruits, berries, dairy and meat products. The purpose of the study was to determine, analysis and evaluation of nitrate in vegetable products from different regions of Ukraine.Документ Контроль плодоовочевої продукції на вміст нітратів(2010) Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Христіансен, Маргарита Георгіївна; Костенко, Єлизавета ЄвгеніївнаПредставлені результати визначення нітратів у овочах та фруктах, що виращені в 2009 році різними товаровиробниками. Обговорюється питання впливу погодних умов на вміст нітратів у рослинній продукції. Дані рекомендації щодо зменшення кількості нітратів у плодоовочевій продукції. The Presented results of the determination nitrate in vegetable and fruit, which have grown in 2009 different producers. The question of the influence of the weather conditions is Discussed on contents nitrate in vegetable product. Recommendations are Given on reduction amount nitrate in vegetable and fruit of the product.Документ Накопичення нітратів рослинною продукцією в аномальних погодних умовах 2010 року(2011) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Христіансен, Маргарита ГеоргіївнаПредставлені результати визначення нітратів у овочах та фруктах, що виращені в 2010 році різними товаровиробниками. Обговорюється питання впливу погодних умов на вміст нітратів у рослинній продукції. Дані рекомендації щодо зменшення кількості нітратів у плодоовочевій продукції. The Presented results of the determination nitrate in vegetable and fruit, which have grown in 2010 different producers. The question of the influence of the weather conditions is Discussed on contents nitrate in vegetable product. Recommendations are Given on reduction amount nitrate in vegetable and fruit of the product.