Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини(2016) Обща, Лариса Олексіївна; Кошова, Валентина МиколаївнаСік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.Документ Удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини (пряно – ароматичної)(2016) Амаріца, Євген Ілліч; Кошова, Валентина МиколаївнаНастої з пряно-ароматичної сировини, як кардамон та кориця, можуть використовуватися для покращення смакових властивостей та харчової цінності пива. Infusions of aromatic raw materials like cardamom and cinnamon can be used to improve the taste characteristics and nutritional value of beer.Документ Удосконалення технології приготування пива з використанням житнього ферментованого солоду(2014) Лескович, Марія; Кошова, Валентина МиколаївнаПредставлена науково-дослідна робота направлена на дослідження удосконалення технології пива з використанням нетрадиційної сировини. Розробка нового пива полягає у визначенні оптимального співвідношення компоненті, тобто складанні його рецептури, визначенні основних фізико-хімічних показників і, найголовніше, органолептичних властивостей. Для приготування традиційного пива використовується ячмінний солод. The presented research work aimed at improving research technology beers using unconventional materials. Development of a new beer is to determine the optimal ratio of the components, ie the preparation of its recipes, determining the main physical and chemical characteristics and, most importantly, organoleptic properties. To prepare the traditional beer uses barley malt.