Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Виробництво безалкогольного напою на основі різних видів чаю(2016) Соболєв, Олександр Іванович; Кошова, Валентина МиколаївнаЧайний настій, як джерело біологічно активних речовин, придатний для використання у приготуванні безалкогольних напоїв; The tea extract as a source of biologically active substances suitable for use in the preparation of soft drinks.Документ Виробництво безалкогольного напою на основі нетрадиційної сировини(2016) Обща, Лариса Олексіївна; Кошова, Валентина МиколаївнаСік бузини, який багатий на біологічно активні речовини і має цілющі властивості, може використовуватися як сировина для приготування безалкогольного напою в промисловості; Elderberry juice, which is rich in biologically active substances and has healing properties, can be used as raw material for making soft drink industry.Документ Дослідження сировини різного походження для приготування безалкогольних напоїв функціонального призначення(2008) Ларіна, Вікторія; Кошова, Валентина МиколаївнаМетою даної роботи є приготування функціональних безалкогольних напоїв з натуральної сировини. Для виконання поставленої мети використовувались слідуючі екстракти: ехінацея пурпурова, женьшень азійський. Ці екстракти підвищують імунітет, заспокоюють нервову систему, зміцнюють серце та продовжують життя. The aim of this work is the preparation of functional soft drinks with natural ingredients. To accomplish this goal used following extracts: Echinacea purpurea, ginseng Asian. These extracts enhance immunity, soothe the nervous system, strengthen the heart and prolong life.