Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності білкового десерту
    (2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Проведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях
    (2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Проведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства
    (2019) Мельник, Вікторія Юріївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Розглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології десертів
    (2019) Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.
  • Ескіз
    Документ
    Використання батату в ресторанних технологіях соусів
    (2019) Кравчук, Надія Миколаївна; Скрибченко, Анастасія Олександрівна
    Дослідження можливостей використання батату як загущувача соусів, розробка нового молочного соусу підвищеної харчової цінності, визначення ощадливих параметрів приготування. Investigation of the use of sweet potato as a sauce thinner, development of a new milk soup of high nutritional value, determination of conservation parameters of preparation.
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційні технології автоматизації ресторанної мережі
    (2015) Базь, Наталія Петрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Досліджені перевагиавтоматизованих системiikoChain, їх значення в управлінібізнес-процесами всучасному ресторані. The advantages of automated systems iikoChain, their importance in managing business processes in the modern restaurant are explored.
  • Ескіз
    Документ
    Ефективність використання батату в закладах ресторанного господарства
    (2016) Лукомська, Юлія Петрівна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Досліджена можливість використання такої нетрадиційної сировини як батат у технології желеподібних солодких страв, що дозволяє створювати страви підвищеної харчової та біологічної цінності.
  • Ескіз
    Документ
    Кобрендинг у ресторанному бізнесі
    (2016) Кравчук, Надія Миколаївна; Мишко, Ярослава Ігорівна
    Досліджені переваги кобрендингу в ресторанному бізнесі,наведеніприклади ефективного кобрендингу, що дає можливість залучення додаткової кількості відвідувачів та збільшення прибутків підприємств ресторанного бізнесу. Explored the advantages of cobranding in the restaurant business, examples of effective co-branding are given, which enables to attract additional visitors and increase the profit of restaurant business enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Система управління енерговитратами в готельних підприємствах
    (2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Муха, Інна Юріївна
    Досліджені переваги системи управління енерговитратами в готельних підприємствах, їх зміст, досвід їх впровадження в готельних комплексах м. Києва. The advantages of the energy management system management system in hotel enterprises, their content, their experience in the hotel complexes of the city of Kiev have been explored.
  • Ескіз
    Документ
    Система загальної автоматизації роботи сучасних міських готелів
    (2014) Кравчук, Надія Миколаївна; Мокляк, Я. М.
    Проведені дослідження системи загальної автоматизації роботи сучасних готелів, їх призначення,ефективність використання в готелях. Researches of the system of general automation of the work of modern hotels, their purpose, efficiency of use in hotels.