Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено технологію підготовленої води покращеної якості, що передбачає електрохімічну активацію питної води з масовою часткою католіт/аноліт – 75/25 %, подальшим Na-катіонуванням та демінералізацією зворотним осмосом. A technology for treated water of improved quality has been developed, which provides for the electrochemical activation of drinking water with a mass fraction of catholyte/anolyte - 75/25%, followed by Na-cationization and demineralization by reverse osmosis.Документ Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-вода(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Романченко, Наталія Миколаївна; Грушевська, Ірина Олегівна; Рудий, Владислав ВіталійовичПроведено узагальнення інформації щодо існуючих технології підготовленої води та наукових уявлень про формування її якісних характеристик, які спрямовані на розроблення алкогольних напоїв стабільної якості. Встановлено, що завдяки новітнім методам дослідження – 1H ЯМР спектроскопії, лікеро-горілчані та винно-коньячні підприємства потребують інформації, щодо аналізу технологічних умов і технічних засобів для отримання рівноважних станів в системі спирт-вода. The generalization of information on the existing technologies of prepared water and scientific ideas about the formation of its quality characteristics, which are aimed at developing alcoholic beverages of stable quality. It is established that due to the latest research methods - 1H NMR spectroscopy, distilleries and wine and brandy companies need information on the analysis of technological conditions and technical means to obtain equilibrium states in the alcohol-water system.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.