Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Кольорове кодування у закладах ресторанного господарства згідно принципів HACCP(2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Богачук, Наталія ІванівнаМетою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP. The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles.Документ Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія ЄвгеніївнаМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.Документ Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Михайленко, Владлена Миколаївна; Михайлов, Богдан ВолодимировичМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.