Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Використання настоїв з рослинної сировини у технології соусів(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Богомол, Анна Віталіївна; Грушевська, Ірина ОлегівнаУ ході досліджень встановлено антиоксиданту дію водно-спиртових настоїв цитрусових та доведено доцільність використання водно-спиртового настою із кумквату у виробництві соусів до м’ясних страв, що дає можливість розширити асортимент соусів у закладах ресторанного господарства. In the course of research, the antioxidant effect of water-alcohol infusions of citrus fruits was established and the feasibility of using water-alcohol infusion of kumquat in the production of sauces for meat dishes was proven, which makes it possible to expand the range of sauces in restaurants.Документ Визначення перспективності використання настоїв з плодів цитрусових у технології соусів(2020) Кузьмін, Олег Володимирович; Мішуровський, Анатолій Сергійович; Грушевська, Ірина ОлегівнаЕкспериментально встановлено, що найбільші окисно-відновні властивості мають настої із кумквату. Їх доцільно використовувати у технології виробництва соусів червоних, з метою підвищення антиоксидантних властивостей. Додавання рослинних водно-спиртових настоїв з цитрусових у соуси регулюють їх кислотність за рахунок зниження рівня рН, що перешкоджає розмноженню мікроорганізмів, та збагачують їх вітамінами та мікроелементами. It was experimentally established that kumquat infusions have the greatest redox properties. It is advisable to use them in the production technology of red sauces, in order to increase the antioxidant properties. The addition of vegetable water-alcohol infusions from citrus fruits to sauces regulates their acidity by lowering the pH level, which prevents the reproduction of microorganisms, and enriches them with vitamins and trace elements.Документ Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.Документ Використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв(2018) Богомол, Анна Віталіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі оцінено перспективність використання настоїв із цитрусових у технологіях виробництва соусів до м’ясних страв. In the paper, the prospects of using infusions from citrus in the technology of sauces production to meat dishes.