Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів(2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Златєва, Катерина ВіталіївнаДослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.Документ Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Величко, Володимир МихайловичВизначено найбільш перспективні джерела природних антиоксидантів для використання у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.