Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів
    (2019) Кузьмін, Олег Володимирович; Златєва, Катерина Віталіївна
    Дослідження антиокислювальної активності настоїв з рослинної сировини у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості.Study of the antioxidant activity of extracts from plant raw materials in the syrup technology for impregnation in the confectionery industry.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології водно-спиртових настоїв для виробництва сиропів
    (2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Величко, Володимир Михайлович
    Визначено найбільш перспективні джерела природних антиоксидантів для використання у технології сиропів для просочування в кондитерській промисловості. The most promising sources of natural antioxidants for usage in syrups technology for impregnation of confectionery product were defined.