Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Переваги використання мобільних додатків у готельному господарстві
    (2015) Купневич, Марина Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир Вікторович
    Сучасні споживачі готельних послуг, при обиранні закладу розміщення, надають перевагу мобільному сервісу, який є більш інтерактивним і швидким. Modern consumers of hotel services, the establishment Selecting location, preferred mobile service that is more interactive and fast.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства
    (2015) Купневич, Марина Василівна; Машовець, М.; Павлюченко, Олена Станіславівна
    На сучасному етапі розвитку ресторанного господарства одним з вагомих маркетинговим інструментів, який дозволяє підвищити рівень продажів є меню. Нині значно зросла кількість закладів, які намагаючись мінімізувати витрати часу на обслуговування, запроваджують так звані е-Мешд (тобто електронні меню). Серед основоположників електронних меню можна виділити: австралійський ресторан Global Mundo Tapas у пригороді Сіднея; ресторан Pan Asian у Лондонському районі Soho; японська компанія Aska ТЗ та ізраїльська фірма Conceptic. At the present stage of development of the restaurant industry a significant marketing tool that can increase sales is the menu. Currently, significantly increased the number of institutions that attempt to minimize the time spent on maintenance, introduce the so-called e-Meshd (ie electronic menu). Among the founders of electronic menu are: Australian Global Mundo Tapas restaurant in a suburb of Sydney; Pan Asian restaurant in London's Soho; Japanese company Aska vehicle and Israeli firm Conceptic.