Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Переваги використання мобільних додатків у готельному господарстві(2015) Купневич, Марина Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир ВікторовичСучасні споживачі готельних послуг, при обиранні закладу розміщення, надають перевагу мобільному сервісу, який є більш інтерактивним і швидким. Modern consumers of hotel services, the establishment Selecting location, preferred mobile service that is more interactive and fast.Документ Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства(2015) Купневич, Марина Василівна; Машовець, М.; Павлюченко, Олена СтаніславівнаНа сучасному етапі розвитку ресторанного господарства одним з вагомих маркетинговим інструментів, який дозволяє підвищити рівень продажів є меню. Нині значно зросла кількість закладів, які намагаючись мінімізувати витрати часу на обслуговування, запроваджують так звані е-Мешд (тобто електронні меню). Серед основоположників електронних меню можна виділити: австралійський ресторан Global Mundo Tapas у пригороді Сіднея; ресторан Pan Asian у Лондонському районі Soho; японська компанія Aska ТЗ та ізраїльська фірма Conceptic. At the present stage of development of the restaurant industry a significant marketing tool that can increase sales is the menu. Currently, significantly increased the number of institutions that attempt to minimize the time spent on maintenance, introduce the so-called e-Meshd (ie electronic menu). Among the founders of electronic menu are: Australian Global Mundo Tapas restaurant in a suburb of Sydney; Pan Asian restaurant in London's Soho; Japanese company Aska vehicle and Israeli firm Conceptic.Документ Впровадження нових видів енергії у готельно-ресторанному господарстві(2014) Купневич, Марина ВасилівнаІнноваційні технології - радикально нові чи вдосконалені технології, які істотно поліпшують умови виробництва або самі є товаром. Зазвичай мають знижену капіталомісткість, характеризуються більшою екологічністю й меншими енергопотребами. Innovative technologies - radically new or improved technologies that significantly improve the conditions of production themselves or commodity. Usually have reduced capital intensity, low emissions and are more less energy consumption.