Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарстваДокумент Формування флевору кави з додаванням сиропів(2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Гордієнко, Анна Сергіївна; Пістуняк, Ірина ЯрославівнаВ роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.Документ Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна СергіївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.