Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарстваДокумент Розвиток ресторанного господарства в Донецьку: проблеми і тенденції(2012) Гета, Ганна Сергіївна; Кійко, Вікторія ВікторівнаРоботу присвячено аналізу проблем ресторанного бізнесу м. Донецьк та висвітлено перспективні тенденцій сучасного розвитку. The paper analyzes the problems of the restaurant business in Donetsk and highlight future trends of modern development.