Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор МиколайовичУ дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарстваДокумент Сегментація ринку ресторанного господарства міста Донецьк(2012) Лаврухіна, Катерина Сергіївна; Кійко, Вікторія ВікторівнаВ роботі наведено аналіз статистичних даних розвитку ресторанної сфери м. Донецька. Просегментовано ринок ресторанного господарства. In the work wires statystycheskyh data analysis development restorannoy sphere Donetsk. Marketplace Prosehmentyrovan restaurant economy.