Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології сушіння капусти білоголової(2018) Бохан, Вадим; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДослідження показали, що застосування комбінованого способу сушіння капусти білоголової дозволяє зберегти вітамін С на 60%. Studies have shown that the use of a combined drying method of cabbage makes it possible to keep vitamin C by 60%.Документ Хеномелес – перспективна сировина у виробництві фруктових консервів(2018) Кравчук, Максим; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаДосліджено хімічний склад плодів хеномелесу. Встановлено, що використання хеномелесу дозволяє отримати консервовані продукти з високим вмістом БАР The chemical composition of fruits of hеnomeles was investigated. It is established that the use of henоmelets allows to obtain canned products with high BAS content