Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сушіння капусти білоголової
    (2018) Бохан, Вадим; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Дослідження показали, що застосування комбінованого способу сушіння капусти білоголової дозволяє зберегти вітамін С на 60%. Studies have shown that the use of a combined drying method of cabbage makes it possible to keep vitamin C by 60%.
  • Ескіз
    Документ
    Хеномелес – перспективна сировина у виробництві фруктових консервів
    (2018) Кравчук, Максим; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Досліджено хімічний склад плодів хеномелесу. Встановлено, що використання хеномелесу дозволяє отримати консервовані продукти з високим вмістом БАР The chemical composition of fruits of hеnomeles was investigated. It is established that the use of henоmelets allows to obtain canned products with high BAS content